Izvor: Blic, 13.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca otkazala večerašnji koncert na trgu u Čačku

Ceca Ražnatović je otkazala svoj nastup za Srpsku novu godinu na Trgu u Čačku samo dva dana pre dočeka. Velimir Ilić, ministar za infrastrukturu, inače blizak prijatelj poznate pevačice, tvrdi da je veoma neprijatno iznenađen ovim Cecinim gestom.



- Samo neozbiljan umetnik može da otkaže koncert dva dana pred nastup. Očigledno je bila pod velikim političkim pritiskom - kaže Ilić.

Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ko je vršio pritisak, ministar ne želi da odgovori, ali ističe da je veoma razočaran ovim Cecinim gestom. Kaže da razlog otkazivanja koncerta nije novac jer "Ceca je dobila sve što je tražila".

- To što je uradila neprimereno je, drsko i potpuno neobjašnjivo! Veoma je neprofesionalna i nekorektna prema narodu koji se spremao za taj njen nastup i radosno ga očekivao. Zbog naroda mi je žao. Što se mene tiče, baš me briga. Ja je nisam ni pitao ništa, sama se ponudila da peva u Čačku za Srpsku novu godinu - zaključuje Ilić.

Ceca Ražnatović tvrdi da je koncert otkazan isključivo iz tehničkih razloga.

- Volim da kada održavam koncerte sve bude tehnički savršeno. Ovoga puta nije postojala mogućnost da se to tako i realizuje. Na moju veliku žalost, zbog toga je otkazan koncert. Iza sebe imam 20 godina karijere i publika zna da sam profesionalac i da nikada nisam bila nekorektna. Verujem da će i Čačani imati razumevanja za ovo i nadam se da će uskoro biti prilike za druženje sa tamošnjom publikom - bilo je sve što je rekla Svetlana Ražnatović za "Blic nedelje", ne želeći da komentariše izjave Velimira Ilića.

Njih dvoje su poslednjih godina bili dobri prijatelji, Velja je često pozivao Cecu da održi koncerte na Trgu u Čačku, a za prošlu Srpsku novu godinu i u Beogradu, i ona se uvek rado odazivala. Nakon ovoga, saradnja i prijateljstvo ministra i pevačice će verovatno biti prekinuti.

Umesto Ražnatovićeve, koncert će održati Aco Lukas, a u ponoć zasviraće Boban Marković sa svojim trubačkim orkestrom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.