Ceca objavila Veljkov snimak, i pokazala zbog čega je ponosna na njega! VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Nov.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca objavila Veljkov snimak, i pokazala zbog čega je ponosna na njega! VIDEO

Svetlana Ceca Ražnatović često je isticala kako je veoma privržena i posvećena svojoj deci, i da ih snažno podržava u onome čime oni žele da se bave. Imali smo skoro prilike da vidimo kako Anastasija peva, a sada je Ceca pokazala čime se Veljko bavi i koji je njegov hobi.

Svetlana Ceca Ražnatović iznenadila je mnogobrojne pratioce na Instagramu Veljkovim snimkom. Do sada smo češće mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da vidimo u javnosti Anastasiju, koja je neverovatan pevački talenat nasledila od majke, a ovog puta folk zvezda je rešila svima da pokaže čime se bavi Veljko, i u čemu je počeo da ređa uspehe. Naime, folk diva je na svom profilu objavila snimak, na kome možete videti momka u crvenom šorcu, u ringu. Reč je o pravom boks meču, a kako je Ceca objasnila njen sin je prvi put odneo pobedu "tehničkim nokautom". Komentari, komplimenti i pohvale samo su se nizali, a sigurni smo da je mama izuzetno ponosna na prvu pobedu sina jedinca!

Veliko hvala @rovcaninmiljan i Bali Boxing Team-u na velikoj podrsci i ulozenom trudu u mog sina Veljka. Prva pobeda tehnickim nokautom! 💪 Živeo sport!

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Nov 12, 2017 at 2:15pm PST

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.