Ceca o najtežim trenucima: Umirala sam od straha!

Izvor: Svet plus, 10.Apr.2024, 09:49

Ceca o najtežim trenucima: Umirala sam od straha!

Pevačica Ceca Ražnatović je nedavno otvorila dušu o svojoj izuzetnoj snazi i životnoj borbi koju je vodila kroz najteže trenutke.
U emisiji "Ako progovorim" na televiziji K1, Ceca se osvrnula i na momenat kada je 2003. bila uhapšena u policijskoj akciji "Sablja".
"Inat mi ne da da pokažem slabost, a u stvari u sebi sam znala da se raspadam. I da umirem od straha, i da se raspadam od tuge, ali ponos mi ne dozvoljava da pokažem da sam slaba. Ja to mogu da pokažem porodici, nekim prijateljima, ali ovako javno ne. Tako sam gurala sebe kroz život, tako sam prolazila kroz teške situacije, uvek sam govorila sebi: 'Ma možeš ti to'", izjavila...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.