Ceca ljuta na ćerku!

Izvor: Poznati.info, 28.Jul.2012, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca ljuta na ćerku!

Anastasija raskinula s Nemanjom Zaladom jer joj je mama Ceca očitala bukvicu zbog fotki na kojima se ljubi s njim
 
Nema cile-mile!
Svetlanu Ražnatović žestoko su naljutile fotografije koje je na svom Fejsbuk profilu postavila njena ćerka Anastasija, a na kojima vidi kako se njena mezimica ljubi sa mlađanim fudbalerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Nemanjom Zaladom, sinom proslavljenog golmana Partizana Radeta Zalada. Ona nije znala za njih, a kad su slike osvanule u medijima ono što je videla veoma ju je pogodilo.
- Ceca je uvek bila autoritet svojoj deci, pa je logično da su je fotografije naljutile, budući da je Anastasija nedavno napunila tek 14 godina. Dečje ljubavi i simpatije su sasvim normalna pojava, što svaka majka razume, ali Ceca smatra da je njena ćerka još mlada za neku vezu, pa i za poljupce. Upravo zbog toga ona je imala ozbiljan razgovor s Anastasijom, nakon čega je devojčica prestala da se viđa s Nemanjom – otkriva naš sagovornik.
Sada će, verovatno, voditi više računa o tome šta devojčica radi i kakve fotke postavlja na društvenim mrežama.
 


Izvor: Kurir
Slične, interesantne teme:Cecina ćerka voli golmanovog sina!Ceca ćerki čestitala rođendan na Tviteru!Anastasija u toplesu sija
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.