Ceca je prvo skratila kosu, a onda je usledila potpuna transformacija

Izvor: Svet, 21.Jul.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca je prvo skratila kosu, a onda je usledila potpuna transformacija

Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da napravi promenu kada je kosa u pitanju, a s obzirom na to da su joj fanovi uputili pregršt komplimenata, očigledno je da je transformacija bila uspešna.
Ceca je nedavno, nakon 20 godina odlučila da skrati svoju prepoznatljivu, dugu kosu, a sada je odlučila i da promeni boju. Sliku svoje nove frizure postavila je na društvene mreže, a zatim dobila niz pozitivnih komentara.


💋
A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << C E C A (@cecaraznatovic) on Jul 20, 2018 at 8:58am PDT


Fanovi su joj poručili da joj svetla kosa odlično stoji i da se, nakon što se ošišala, tek sad potpuno transformisala. Pored brojnih pohvala uputili su joj i komentare tipe: “Lepša si nego ikad”, “Sijaš”, “Boja je prelepa”…
SvetSvet
The post Ceca je prvo skratila kosu, a onda je usledila potpuna transformacija appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.