Ceca iznenadila odgovorom na pitanje o svom emotivnom statusu, pa otkrila da ponovo ima razlog za slavlje

Izvor: Story, 05.Dec.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca iznenadila odgovorom na pitanje o svom emotivnom statusu, pa otkrila da ponovo ima razlog za slavlje

Kako smo zakoračili u mesec decembar krenula je praznična euforija, a naši estradni umetnici, već se uveliko spremju za buran radan period. Među njima je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović koja će za Novu godinu pevati u Beogradi, a već će za reprizu biti u Budvi. Međutim, ono što sve fanove folk dive zanima jeste šta ... The post Ceca iznenadila odgovorom na pitanje o svom emotivnom statusu, pa otkrila da ponovo ima razlog za slavlje appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ceca prvi put o zdravstvenom stanju oca: Uplašila sam se

Izvor: Story, 06.Dec.2019, 18:01

Kako prenose domaći mediji, otac Cece Ražnatović Slobodan Veličković nakon svadbe unuka Veljka imao je zdravstvene probleme zbog kojih je bio hospitalizovan. Pevačica je sada otkrila da je nakon toga sve u najboljem redu. Ceca iznenadila odgovorom na pitanje o svom emotivnom statusu, pa otkrila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.