Ceca ima novog dečka? Mediji bruje da joj je ovo novi tip

Izvor: Tracara.com, 14.Jan.2021, 01:50

Ceca ima novog dečka? Mediji bruje da joj je ovo novi tip

Prema pisanju domaćih medija folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ima novog dečka. Kako se šuška pevačica je navodno već neko vreme u skladnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem iz Beograda. Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Ceca i Bogdan su se upoznali na rođendanu pevačicine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, uplovili su u emotivnu vezu. „Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja,“ priča izvor i dodaje: „Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala,“ otkrio je izvor blizak paru. View this post on Instagram A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic) Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Što se emotivnih veza tiče, Bojan iza sebe ima brak u kome je dobio ćerku Iskru, a na koji je pre pet godina odlučio da stavi tačku. S druge strane, Ceca nije želela da komentariše ove navode, samo je kratko poručila da ne želi da pričao svom privatnom životu. „Ne želim da komntarišem svoj privatni život. Doviđenja,“ izjavila je pevačica za Blic. The post Ceca ima novog dečka? Mediji bruje da joj je ovo novi tip appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Pevačica uživa u vezi sa osam godina MLAĐIM dečkom (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Jan.2021

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda!. Kada je Ceca u pitanju, reč je o vesti koja je prava ekskluziva, posebno ako se zna da ona retko otkriva detalje iz svog privatnog života.. Prema...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.