Ceca i Veljko POZITIVNI na KORONU! Drugi test POKAZAO!

Izvor: Svet, 11.Jun.2020, 13:21

Ceca i Veljko POZITIVNI na KORONU! Drugi test POKAZAO!

Svetlana Ceca Ražnatović pozitivna je na korona virus, saznaje Kurir iz medicinskih izvora. Kako saznajemo, na covid 19 pozitivan je i njen sin Veljko Ražnatović.
CECA SE NAJPRE NIJE PLAŠILA! Podsetimo, cela porodica Ražnatović bila je na testiranju jer su tokom proslave koju su organizovali povodom rođenja Veljkovog sina Željka bili u kontaktu sa osobama koje su pozitivne na korona virus.
Naime >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako saznajemo, Ceca se najpre nije plašila i bila je ubeđena da nema koronavirus kao što je prvi test, odnosono serološki test iz venske krvi pokazao.
Ipak, odlučeno je da se obavi jioš jedan test i to PCR koji se radi uzimanjem uzoraka iz brisa grla i nosa i rezultat je piokazao da je pozitivna na koronavirus.
SVETRAJKO RISTIĆ / SVET
The post Ceca i Veljko POZITIVNI na KORONU! Drugi test POKAZAO! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.