Ceca doživela vrlo NEPRIJATNU situaciju, pa je bila prinuđena da se na Instagramu oglasi ovim rečima... (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 17.Avg.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca doživela vrlo NEPRIJATNU situaciju, pa je bila prinuđena da se na Instagramu oglasi ovim rečima... (FOTO)

"Draga publiko, vi ste mi najvažniji i imate pravo da znate sve o koncertu u Kragujevcu. U junu je stigao poziv za ovaj koncert, ali nikada nije došlo do potpisivanja ugovora. Očigledno su velika želja da se koncert desi, nesmotrenost producenata i nesinhronizovanost doveli do ovakvog ishoda. 
Obožavam druženja sa vama - najboljom publikom, ali da bismo svi mi uživali moraju da postoje pravila i ugovor, a sada se sa moje strane nije desila zvanična potvrda niti je ugovor potpisan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Žao mi je što smo i vi i ja dovedeni u ovakvu situaciju. Sigurna sam, da će uz ovoliku želju u skorije vreme doći do našeg druženja. Ljubi vas vaša Ceca", napisala je pevačica.

Pogledaj vesti o: Ceca,   Kragujevac

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.