Izvor: Piplmetar.rs, 22.Okt.2023, 23:31

Ceca donela odluku o novom albumu, njen stav iznenadio Sašu Popovića

Novi album Svetlane Ražnatović će po svemu sudeći raditi Dragan Stojković Bosanac
Novi zaokret iz muzičkog žanra na koji je navikla svoje verne fanove će se desiti ukoliko novi album Svetlane Ražnatović bude radio Dragan Stojković Bosanac.
Ata images

Svetlana Ražnatović kaže da želi da joj novi album radi upravo Bosanac, a njenom odlukom šokiran je i Saša Popović. On je prvi pokrenuo priču da Aleksandar Milić Mili i >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ceca treba da obnove saradnju, ali ona je samo odmahnula glavom.
Sa druge strane Bosanac je srećan i laska mu sve to, ali se plaši da i on ne završi na sudu, kao što se posle saradnje sa Cecom desilo Miliju.
Rajko Ristić

Pročitajte Mili se ponovo zamerio Ceci! Evo šta je sad razlog sukoba! Iako se uvek pozdrave i komuniciraju na snimanju Zvezda Granda, Ceca i Mili još uvek nisu raščistili račune i daleko su od dobrih odnosa. Iza njih su godine saradnje i velikih hitova, ali i ozbiljni problemi o kojima nikada nisu želeli da pričaju javno.
Ono što je sigurno jeste da Mili više ne želi da radi sa Ražnatovićkom, što otvoreno i priznaje.
Ata images

“Bilo je tu devet albuma, preko 80 pesama koje sam ja radio. Niko nikada u istoriji nije toliko radio kao Ceca i ja. Mi smo zaokružili priču sa dva Ušća i Marakanom. Ne bih rekao da ćemo još sarađivati, i ovo je previše” – rekao je Mili.
AUTOR: SVET
IZVOR: Svet časopis
FOTO: ATA images, Rajko Ristić




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.