Ceca dala više od 7 prosečnih srpskih plata za snahu i unuka: Evo koliko je koštao samo Bogdanin porođaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 12:11

Ceca dala više od 7 prosečnih srpskih plata za snahu i unuka: Evo koliko je koštao samo Bogdanin porođaj

Najdaražljivija svekrva!

Bogdana Ražnatović, snaha pevačice Svetlane Cece Ražnatović, 17. aprila na svet je donela sina Krstana.

Ponosni otac Veljko Ražnatović danas je izveo suprugu i naslednika iz jedne privatne beogradske klinike. Mladi bokser drugog sina, isto kao i prvog, izveo je u nosiljci koja je na sebi imala simbol moćnog značenja (detaljnije OVDE).

Mama Bogdana je prilikom izlaska iz porodilišta istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se oseća odlično, a svekrva Svetlana Ceca Ražnatović se postarala za to. Tačnije, nije štedela novca.

Folk diva je navodno za snajkin porođaj dala 616.000 dinara. Koliko je šta Ceca platila za snahin boravak u privatnom porodilištu saznajte klikom OVDE.

Sam porođaj, navodno, koštao je 450.000 dinara, dok je boravak od četiri dana koštao 128.000 dinara.

- Ovo je blagoslov od Boga! Na današnji dan je rođen moj pokojni suprug. Bogdana je super, a za Veljka ne zna da li je zaplakao jer je bila preushićena - rekla je Svetlana kada je dobila drugo unuče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.