Izvor: Piplmetar.rs, 01.Dec.2023, 02:31

Ceca Ražnatović više ne izgleda isto: Duplo deblje obrve potpuno promenile njeno lice (foto)

Obrve Cece Ražnatović potpuno su drugačije nego pre
Ceca Ražnatović, za razliku od mnogih javnih ličnosti, ne libi se da pokaže lice bez šminke. Često na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima je potpuno nenašminkana, a imali smo priliku da je vidimo i kada se takva pojavljivala u javnosti.
Ata images

Folk diva je i danas objavila fotografiju sa nenašminkanim licem >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u prvom planu, za koje je, kao i uvek, dobila brojne pohvale. No, mnogima je promakla jedna promena na njemu, a to su nove obrve Cece Ražnatović.
Pročitajte Neprospavane noći došle na naplatu, Cecu zadesila teška bolest neobjašnjivih simptoma  I dok je pre deceniju imala potpuno tanke obrve, koje su u to vreme bile moderne, folk diva je poslednjih godina imala obrve normalne debljine, ali je izgleda rešila da prati trendove, pa je odlučila da ih skoro duplo podeblja.
Instagram

Nije nam poznato da li je Ceca samo trenutno iscrtala obrve, ili je u pitanju trajno iscrtavanje, a ostaje nam i da vidimo da li će za njih dobiti pohvale ili kritike.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

MANIJAK JOJ UNIŠTIO LICE KISELINOM Pre Cece Bogdan Srejović je ljubio ovu lepoticu: "Imam potrebu da se oslobodim fizičke i psihičke boli, kao i posledica"

Izvor: Blic, 01.Dec.2023

Bogdan Srejović, biznismen iz Beograda, javnosti je postao zanimljiv kada je folk zvezda Ceca Ražnatović objavila da je zaplovila sa njim u emotivnu vezu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.