Ceca Ražnatović vežba za turneju

Izvor: Dzungla.org, 02.Mar.2012, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović vežba za turneju

Od kad su joj pre desetak dana skinuli „nanogicu“, pevačica sa bendom svog muzičkog producenta i kompozitora Aleksandra Milića Milija redovno uvežbava koncertni repertoar

FOLK diva Ceca Ražnatović sprema se punom parom za početak velike svetske turneje „Ljubav živi“, koju će započeti 24. marta u Frankfurtu. Od kad su joj pre desetak dana skinuli „nanogicu“, pevačica sa bendom svog muzičkog producenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i kompozitora Aleksandra Milića Milija redovno uvežbava koncertni repertoar.
Osim dobro poznatih starih hitova, među kojima će se naći i oni koje Ceca dosad nije izvodila uživo, publika će na predstojećim koncertima uživati i u novim pesmama.
- Tri sata probe sa bendom. Zvučimo sjajno - napisala je u sredu veče Ceca na „Tviteru“, a zatim dodala: - Već devet meseci nisam pevala i baš sam željna koncerata. Hoćete nešto iskreno? „Rasulo“ zvuči toliko dobro uživo da sam i sama u neverici. Osim „Rasula“, na repertoaru su pesme „Sve što imam i nemam“, „Ona“, „Igračka samoće“, „Nije mi dobro“ i „Šteta za mene“.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.