Ceca Ražnatović u šoku! Očekuje hapšenje!

Izvor: Svet plus, 30.Sep.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović u šoku! Očekuje hapšenje!

Rano jutros, nešto pre 7 časova, tri automobila udarila su u ulazna vrata kuće muzičke zvezde Svetlane Cece Ražantović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Ceca u šoku! Očekuje hapšenje napadača!

Jutros, nešto pre 7 časova, tri automobila udarila su u ulazna vrata kuće muzičke zvezde Svetlane Cece Ražantović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Prema prvim informacijama, za sada nepoznati napadači su ciljano >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pokušali da razvale ulazna vrata njenog doma, a nakon što u tome nisu uspeli, pobegli su sa mesta događaja u pravcu Autokomande.

Za sada neidentifikovana lica upravljala su jednim karavanom i vozilima marke mini kuper, a o svemu su odmah obavešteni pripadnici policije, koji intenzivno tragaju za napadačima. Povređenih nema, a ulazna vrata Cecine kuće su vidno oštećena posle jutrošnjeg događaja koji je pevačicu šokirao i uznemirio.

Ceca je izjavila:

"Očekujem hapšenje u toku dana. Policija ima snimke. Ovo je namerni vandalistički upad u privatni posed."

Iako se za jutrošnji događaj, bar za sada, smatra da je isplaniran, slična situacija dogodila se u januaru prošle godine. Podsetimo, tada je zbog loših uslova na putu vozač autobusa jednog privatnog prevoznika izgubio kontrolu nad vozilom i u večernjim satima udario u Cecinu kuću i tom prilikom porušio stub kuće, kojoj je naneta velika šteta. Vozilo je, takođe, pretrpelo ozbiljnu štetu, a pripadnici policije i hitne pomoći odmah su izašle na mesto događaja gde su, takođe, vidno uznemireni članovi porodice Ražnatović pomagali povređenima.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

POGLEDAJTE SNIMAK VANDALSKOG NAPADA NA CECINU KUĆU: Napadači pobegli, ostala naprsla stakla i šut

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2018

Na snimku se vidi "mini kuper" i karavan koji jedan za drugim udaraju u vrata. Dva automobila udarila su jutros oko 6.40 u ulazna vrata kuće Svetlane Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, a sada se pojavio snimak napada!Na snimku se vidi "mini kuper" i karavan koji jedan...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.