Izvor: Svet plus, 07.Apr.2024, 09:23

Ceca Ražnatović otkrila najveću grešku nakon 18 godina (FOTO)

Ceca Ražnatović, progovorila je o jednoj velikoj grešci koju je napravila pre 18 godina, a koju više nikada nije ponovila.
"Samo jednom sam bila plavuša, to je bilo pre 18 godina, tokom mog prvog koncerta na Ušću. Ja sam tada nekako pomislila da je vreme za drastičnu promenu. Znate ono kada niste zadovoljni nečim pa odlučite da promenite frizuru? E, pa tako sam ja rešila da postanem plava... Celog života sam bila crnka!", izjavila je Ceca na početku.
Foto: Printscreen YouTUbe/Ceca
"Kada sam se pogledala u ogledalo nakon što sam se ofarbala, uplašila sam se kako izgledam. Čim je prošao koncert na Ušću, odmah sam rekla frizerki: 'Molim te, ofarbaj me u gavran...
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.