Ceca Ražnatović oduševila fanove novom frizurom!

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović oduševila fanove novom frizurom!

Naša najveća folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović još jednom je oduševila svoje fanove, a ovoga puta novom frizurom. Priznaćete i sami da joj ova boja savršeno stoji!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je iznenadila fanove novim imidžom. Ovoga puta je promenila frizuru, tačnije opredelila se za lokne, dok joj je kosa prošarana svetlijim pramenovima. Eksperiment je svakako uspeo, jer su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Cecini obožavaoci oduševljeni njenim izgledom. Uz fotografiju sa novom frizurom na "Instagramu" Ceca je pratioce zaintrigirala i kratkim komentarom:

"Kad ova žena gori.."

Fanovi su se divili njenoj lepoti i počastili je u komentarima, komplimentima i to u velikom broju. Neko od njenih obožavaoca napisao je:

"E ovo je prava verzija tebe Cecili, tvoj Mesec u Strelcu traži dugu kosu..Još pamtim tvoj natal iako je prošlo 23 godine. Srećno!!"

View this post on Instagram

Kad ova zena gori ... 💃🏽🔥⚡️✨

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 13, 2018 at 3:29pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.