Ceca Ražnatović nastupala u Budvi! Sloba Radanović na bini iza nje! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 19.Avg.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović nastupala u Budvi! Sloba Radanović na bini iza nje! (VIDEO)

Folk zvezda Ceca Ražnatović nastupila je u nedelju, 18. avgusta, u jednom od najpopularnijih klubova u Budvi, gde je još jednom publici priredila noć za pamćenje. Sloba Radanović na bini tik iza nje!

Ceca Ražnatović je za ovaj spektakularan nastup odabrala dugu belu haljinu sa velikim šlicem sa strane i, naravno, dekolteom, a promenila je i frizuru, pa je umesto ravne kose imala lokne.

Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je da je skoro sve vreme bila bosa na bini, ali to nije neuobičajeno kada su u pitanju Cecini nastupi. Sa publikom je đuskala, slala im poljupce, bila odlično raspoložena i priredila fanovima još jedno nezaboravno veče pod budvanskim vedrim nebom.

Ono što je još interesantnije jeste da je Cecu sinoć slušao i Slobodan Radanović, koji je sve snimao ni manje ni više nego sa bine. Najviše je uživao u pesmi "Kuda idu ostavljene devojke", koja mu je, kako je napisao, omiljena.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.