Ceca Ražnatović je učinila nešto NEOČEKIVANO tek što je STIGLA na Isidorinu sahranu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 16:47

Ceca Ražnatović je učinila nešto NEOČEKIVANO tek što je STIGLA na Isidorinu sahranu (FOTO)

Niko nije očekivao.

Spisateljica Isidora Bjelica, koja je posle duže bolesti preminula u sredu u 52. godini života biće kremirana danas, a poslednji ispraćaj organizovan je na Novom groblju u Beogradu.

Među okupljenim prijateljima bila je i Ceca Ražnatović, koja je došla da izrazi saučešće Isidorinoj porodici, suprugu Nebojši i deci Lavu i Vili, ali i da se poslednji put oprosti od svoje velike i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugogodišnje prijateljice.

Ceca se pojavila u crnini, sa velikim buketom u rukama, a lice je skrivala tamnim naočarima i maskom.

Ceca Ražnatović je izjavila saučešće neutešnoj porodici, ostavila cveće i oprostila se po poslednji put od svoje večlike prijateljice Isidore.

Zatim je, praktično tek stigavši, pre opela napustila groblje. Pevačica je to verovatno učinila iz epidemioloških razloga, ne želeći da povećava gužvu koja se stvorila budući da je veliki broj prijatelja Isidore Bjelice želeo da uputi poslednji pozdrav spisateljici i podrži ožalošćenu porodicu.

Podsetimo, Ceca je bila među javnim ličnostima koje su obolele od Covida-19.

Isidora Bjelica je rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom "Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije".

Živela je i radila u Beogradu. Bila je udata je za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.

Kao TV autor radila je nekoliko projekata, od toga "Klot–Frket" na BK televiziji i BN televiziji, i Isidorin ljubavni vodič na televiziji Metropolis.

Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.