Ceca Ražnatović iskreno progovorila o bolesti

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović iskreno progovorila o bolesti

Ceca Ražnatović po prvi put je iskreno progovorila o bolesti i kakve je posledice ostavila na nju.

Ceca je gostovala u emisiji kod Sanje Marinković i otkrila kakve je posledice zbog bolesti imala. - “Ja sam se u jednom trenutku strašno ugojila, imala sam zdravstveni problem. Kada sam to rešila, prepolovila sam se” - priznala je Ceca.

Ceca i dalje nije pronašla emotivnog partnera, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su je povezivali sa mnogim muškarcima, a posebno sa manekenima iz spotova, te je sad pevačica otkrila šta je potrebno da bi se zaljubila. - “Ako ta devojčica i dan-danas čuči u meni, ja moram naći dečaka u njemu, pa sad da li vizuelno ili mentalno” - rekla je kroz osmeh Ražnatovićeva.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.