Izvor: Blic, 01.Sep.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović iskreno: "Samo sam rekla - VIŠE NE ŽELIM DA PEVAM"

Folk zvezda otvorila je dušu i priznala zbog čega je došla na ideju da se više ne bavi pevanjem, te zašto su joj se prioriteti u životu u to vreme promenili.

Ceca Ražnatović već 29 godina je na estradi, a iz godine u godinu beleži sve veće uspehe u karijeri, dok joj popularnost raste vrtoglavom brzinom i u zemljama u okruženju.

Malo poznat podatak, da je razmišljala da prekine da se bavi pevanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otkrila je nedavno za Kopernikus, a razlog tome je bila udaja za Željka Ražnatovića Arkana, koja se dogodila 1995. godine.

- Kad sam se udala za Željka imala sam fiks ideju da batalim muzičku karijeru. Samo sam rekla: "Više ne želim da pevam", a on me je pitao: "Izvini, a zašto?", pa sam mu ja objasnila da hoću da budem majka i supruga. Onda mi je poručio da tako nešto ne dolazi u obzir, a mene je to, naravno, brzo prošlo - kroz osmeh je prokomentarisala folk diva. Za ćerku Anastasiju kažu da je njena dvojnica, a kako je Ceca izgledala u njenim godinama, pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO: Ceca je otkrila da zna da ISPEČE PRASE, ali to nije sve što zna da spremi u kuhinji!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca iskreno progovorila o prekidu karijere: Samo sam odlučila da više ne želim da pevam

Izvor: Tracara.com, 01.Sep.2017

(foto: Instagram) Ceca Ražnatović je na muzičkoj sceni čak 29 godina. Za to vreme je postala jedna od najpopularnijih i najuspešnijih pevačica u regionu. Međutim, sve je moglo da se  završi drugačije da je pre više od dvadeset godina odustala od pevanja kao što je planirala. Naime, pevačica...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.