Ceca Ražnatović emotivno doživela Karleušin napad i Acinu odbranu!

Izvor: Svet plus, 29.Avg.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović emotivno doživela Karleušin napad i Acinu odbranu!

Prošle nedelje aktuelna je bila tema Karleuša - Lukas, odnosno njihova svađa preko društvene mreže Instagram. Ceca Ražnatović emotivno je doživela Karleušin napad i Acinu odbranu!

Kada je u jednom trentku Karleuša izvređala Anastasiju Ražnatović, Lukas je mladu pevačicu odbranio kao da mu je ćerka. Ovaj gest, Anastasijina majka Ceca u prvi mah nije komentarisala, ali je sada otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kako je sve to doživela.

"Emotivno sam doživela trenutak kada je Aca stao u odbranu moje dece. Postavio se kao roditelj koji zna kako izgleda kada ti neko dira nešto što ti je sveto, a deca to svakako jesu. I da su tuđa deca bila u pitanju, on bi isto tako odreagovao, takav je čovek." - rekla je Ceca.

"Lukas je iskren čovek, šta misli to i kaže. Uvek je bio zaštitnički nastrojen i pravi džentlmen. Anastasiju i Veljka poznaje od rođenja i jako je vezan za njih, a i oni njega obožavaju." - zaključila je pevačica.

Ceca nije reagovala na Karleušine uvrede, kao ni njena deca Anastasija i Veljko Ražnatović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.