Ceca Ražnatović ekskluzivac TV Prve

Izvor: TvojPortal.com, 25.Feb.2012, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović ekskluzivac TV Prve

Izvor: Pressonline
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ekskluzivni intervju posle osam meseci kućnog zatvora daće početkom marta televiziji Prva! Kako se šuška u medijskim kuloarima, produkcijska kuća koju osniva ova televizija objaviće i Cecine nove pesme. Gazda Prve Minos Kirjaku odlučio je da odreši kesu - Ceca će biti najveće prolećno pojačanje te televizije. Okvirni dogovor o saradnji postignut >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je još prošle godine, pred početak Cecinog kućnog zatvora, a uveliko su u toku pripreme koje bi od Cecinog prvog pojavljivanja trebalo da naprave najgledaniji TV spektakl kod nas.


Pored intervjua priprema se više specijalnih emisija, a saradnja će se nastaviti početkom Cecine evropske turneje, tokom koje će joj Prva davati podršku u vidu reklama i najava - otkrio je izvor blizak čelnicima ove TV kuće za Telegraf. rs.
Press služba Prve srpske televizije nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje ove informacije.
- Prva priprema brojna iznenađenja, ali još je rano da ih otkrivamo - kažu sa Prve.
I Cecin PR tim je tajnovit po pitanju njenog angažmana na Prvoj.
- Postoji veliki broj poslovnih planova, ali je u ovom momentu prerano govoriti detaljnije o bilo kom planu - kaže za Press Cecin PR.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.