Ceca Ražnatović doživela veliko iznenađenje na aerodromu u Tivtu - sačekala je draga osoba! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović doživela veliko iznenađenje na aerodromu u Tivtu - sačekala je draga osoba! FOTO

Ceca Ražnatović juče je otputovala u Crnu Goru, gde će 6, juna u Podgorici, na prostoru fudbalskog kampa "Stari aerodrom", održati svoj solistički koncert.

Nakon sletanja u Tivat, folk diva doživela je veliko iznenađenjenje, kada je ispred aerodroma dočekala njena draga i velika obožavateljka baka Vukosava, koja je uprkos velikoj vrućini došla kako bi pozdravila Cecu. Pevačicu je ovakav potez starije gospođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << veoma dirnuo, te je fotografiju sa baka Vukom podelila i putem društvenih mreža sa svojim obožavaocima.

"Lepo iznenađenje. Baka Vukosava me je danas sačekala na aerodromu", napisala je pevačica u opisu fotografije.

Lepo iznenadjenje. Baka Vukosava me danas sacekala na aerodromu. :D

Posted by CECA on Thursday, 4 June 2015

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ko je dočekao Cecu na aerodromu u Tivtu?

Izvor: Tracara.com, 05.Jun.2015

Oduševljena Ceca! (foto: Facebook) Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je juče otputovala u Crnu Goru, gde će, sutra u Podgorici, na prostoru fudbalskog kampa Stari Aerodrom, obradovati publiku svojim solističkim koncertom, a već prva iznenađenja je doživela na aerodromu. Kao što tinejdžerima...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.