Ceca Ražnatović: Rano je za udaju!

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović: Rano je za udaju!

Obzirom na to da je u dugoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem, Anastasija kaže da bi volela da stane na ludi kamen, ali da joj se ne žuri. Njena mama Ceca Ražnatović smatra da je rano za udaju!

Numere „Savršen par“ i „Rane“ imaju po 47 miliona pregleda na „jutjubu“, a mlada muzička zvezda sada radi na svom prvom albumu koji će objaviti do kraja godine. Tasa, kako je njena majka Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zove, nedavno je napustila porodični dom i preselila se u devojački stan na Vračaru.

Kako je do sada sve imala na dlanu, pa nije morala da brine šta će doručkovati, ručati i da li će joj veš biti čist i opeglan, Anastasija se sad susrela sa novim načinom života, u kojem, kako sama kaže, odlično pliva.

- Snalazim se dobro, zasad (smeh). Iskrena da budem, jedini problem mi je spremanje hrane jer sam totalni antitalenat za kuhinju (smeh). Ne znam da kuvam i nikada neću naučiti - rekla je Anastasija, a na pitanje kako se hrani, kaže:

- Kada dođe letnji period, onda manje jedem, pa zato i smršam. Uglavnom su to neke salatice i lagani obroci. No, kada je zima i kada su proslave i slave, tada jedem malo više, pa se i ugojim - kaže Anastasija.

S obzirom na to da je u dugoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem, Anastasija kaže da bi volela da stane na ludi kamen, ali da joj se ne žuri.

- Majka bi podržala moju odluku da se udam ako bih ja to želela. Ipak, ona smatra da sam mlada za tako veliki korak. Iskrena da budem, i ja to isto mislim - kaže Anastasija i priznaje da otkako se preselila, sve manje boravi u Cecinoj kući. S druge strane, dešava se da iz jednog razloga skokne do porodičnog doma na Dedinju.

- Dok sam živela sa majkom, često smo menjale garderobu. Sada to nije slučaj jer sam se ja preselila. Ipak, kada mi nešto zafali, odem do nje i uzmem (smeh) - otkriva mlada pevačica za „Alo!“.

Nosim jeftine stvari, ne patim od brendova!

Anastasiju na društvenoj mreži Instagram prati preko 900.000 ljudi, a većinu čine devojke koje su oduševljene njenim stilom. Iako bi mnogi očekivali da Cecina ćerka kupuje samo skupu garderobu, ona to ne čini.

- Zaista ne patim od toga da li ću kupiti nešto brendirano, volim samo da to dobro izgleda i da mi lepo stoji. Ne mora uvek da se nosi skupa garderoba, a najmanje je bitno koliko nešto košta. Postoje ljudi koji vole da imaju firmirane stvari, pa kupuju fejk brendove, ali dobro, neka svako radi kako misli da treba.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.