Ceca: Ponovo idem na Kipar da se zasluženo odmorim!

Izvor: Kurir, 16.Avg.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Ponovo idem na Kipar da se zasluženo odmorim!

Jako sam zadovoljna i ispunjena posle ove turneje. Uskoro ću, nadam se, otići u Aja Napu da se zasluženo odmorim. Da li ću ići sama ili s decom, moraću da razmislim, našalila se Ceca

Posle uspešnih nastupa u Budvi i Guči, Ceca se priprema za još jedan odlazak na Kipar, gde će se odmoriti posle turneje.

"Jako sam zadovoljna i ispunjena posle ove turneje. Uskoro ću, nadam se, otići >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Aja Napu da se zasluženo odmorim. Da li ću ići sama ili s decom, moraću da razmislim", našalila se Ceca.

S druge strane, čim se pomene priča o tuči u kojoj je navodno učestvovao njen sin Veljko, pevačica se uozbilji.

"Veljko se nije tukao. On je još maloletan, ne bi ni trebalo da se pojavljuje u novinama. Stav prema tome ćemo zauzeti kao porodica".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca putuje na Kipar

Izvor: Press, 16.Avg.2014

 Jako sam zadovoljna i ispunjena posle ove turneje. Uskoro ću, nadam se, otići u Aja Napu da se zasluženo odmorim. Da li ću ići sama ili s decom, moraću da razmislim - našalila se Ceca, s kojom smo razgovarali na „Knjaz-Miloš Puls žurki“.. S druge strane, čim se pomene priča o tuči...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.