Ceca: Nisam pogrešila što sam se udala sa 22 godine

Izvor: Tracara.com, 02.Maj.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Nisam pogrešila što sam se udala sa 22 godine

Svetlana Ceca Ražnatović izgubila je supruga Željka Ražnatovića Arkana pre 18 godina, ali do danas u javnosti nije viđena sa drugim muškarcem. Folk diva, koja je od tada sama odgajala decu, Veljka i Anastasiju, u iskrenom intervjuu otkrila je do sada nepoznate detalje o njenom odnosu sa pokojnim suprugom, ali i kako su njeni roditelji reagovali kada je rešila da se uda mlada. “Sada razumem moje roditelje, koji su bili šokirani mojom odlukom da se tako mlada udam. Meni je tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << to bilo potpuno OK, jer sam se smrtno zaljubila i moji roditelji su poštovali moju odluku. Nijednog trenutka se nisam pokajala zbog te odluke, jer sam imala partnera koji mi je uvek davao vetar u leđa. Tada sam praktično bila klinka, ali sam imala uz sebe nekog ko mi je bio sve. Željko je meni bio i partner, prijatelj, savetodavac…,” ispričala je ona i dodala: “Imala sam sreću da izaberem čoveka koji je znao da me oblikuje. Izabrati za supruga nekoga ko ima dosta životnog iskustva, što lepog, što ružnog, jeste lutrija. Kao što je i lutrija kada birate ljude oko sebe koji će vam biti prijatelji.” Ceca ističe da joj je nezamislivo da njena deca u ovom trenutku stupe u brak. “Pre desetak godina sam znala da su mi deca u sobi, da rano idu na spavanje i tada sam bila najmirnija. Ali sada su oni veliki, imaju svoje prohteve, planove i organizaciju sopstvenih života, što je sasvim normalno. Ja sam sa 20 godina upoznala supruga, a sa 22 godine sam se udala,” kaže ona. “Dovoljno sam otvorenog uma da budem podrška svojoj deci, jer su i greške za ljude. Podržavam to da se ljudi na greškama uče. Ali te greške ne smeju da imaju kontinuitet, jer znate da se pametan čovek uči na tuđim greškama, a glup na svojim. Ipak, svi moramo da iskusimo i ono dobro i ono loše da bismo formirali pravilno mišljenje,” ispričala je i dodala da je veći deo posla na njima. “Ja kao roditelj nemam čarobni štapić i ne mogu da ih zaštitim od svega. Moraju i sami da sazrevaju. Naravno da sam kažnjavala svoju decu. Gde je kazna, tu je i nagrada. Tako sam i ja odrasla i ništa mi ne fali.”
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

CECA PRVI PUT PROGOVORILA O ARKANU ISTINU: Ono kako ga se pevačica seća je JEZIVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2018

Nikada nije zaboravila...Svetlana Ceca Ražnatović, ostala je samohrana majka kada je njen suprug, Željko Ražnatović Arkan, ubijen 2000. godine...Ipak, nije dozvolila da je to slomi i nastavila je da se bori za svoju decu, a ni 18 godina posle njegove smrti pevačica nije zaboravila šta joj je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.