Ceca Moki Slavniću POSLALA PORUKU USRED EMISIJE! Pevačica uputila OVE REČI - Pocrveneo je kao dete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 11:35

Ceca Moki Slavniću POSLALA PORUKU USRED EMISIJE! Pevačica uputila OVE REČI - Pocrveneo je kao dete!

Neočekivan istup najveće balkanske zvezde oduševio široki auditorijum!

Zoran Moka Slavnić sinoć je bio gost u emisiji kod Dušice Jakovljević kako bi komentarisao učešće svog sina Zvezdana.

Tokom komentarisanja Moka je bio i više nego duhovit, zbog čega je Ceca Ražnatović poslala poruku Dušici Jakovljević.

U studiju televizije "Pink" u Šimanovcima gosti su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moka i majka Aleksandre Nikolić, Slovenka. Njihov dinamičan razgovor je svima bio zanimlji, pa i Ceci.

Naš legendarni košarkaš Moka Slavnić pokušao je da razjasni gledaocima na koji način njegov sin razmišlja i zašto je prevario devojku Anđelu sa Aleksandrom.

Stariji Slavnić na šarmantan način govorio je o nasledniku, ali i o životu. Očigledno da je balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović oduševio, kada je morala svojoj prijateljici Dušici Jakovljević poslati poruku, koju je voditeljka odmah pročitala.

- Ja moram da vam kažem da sam sad dobila poruku od Cece Ražnatović, moje drugarice. Poslala mi je: “Moka je prezabavan i jako nas sve zabavlja” - pročitala je Dušica.

- Eto da znate, Ceca nas gleda sada. Morala sam da prenesem - zaključila je Dušica.

- Hvala Ceci, ali lako je naći majmuna, nađi nekog pravog - poručio je Moka, koji je takođe zbog Cecinih pozdrava i pocrveneo.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.