Ceca: Moja veza sa manekenom je izmišljena

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Moja veza sa manekenom je izmišljena

Pevačica, Ceca Ražnatović, demantovala je u emisiji "Premijera" na televiziji Pink navode o njenoj vezi sa mladim manekenom Aleksandrom Jovovićem.

Ražnatovićeva se prvi put oglasila povodom ove priče i jasno stavila do znanja svima da je cela priča izmišljena i da nije u ljubavnoj vezi sa Jovovićem.

Ceca je objasnila i da je cela medijska priča naštetila njoj i njenoj deci, kao i da će zbog ove priče tužiti medije koji su plasirali ovu informaciju.

Da podsetimo, u medijima se pojavila informacija da je pevačica u vezi sa manekenom kog je upoznala na snimanju spota "Dobro sam prošla".
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.