Ceca: Moja deca večeras neće biti sa mnom!

Izvor: Press, 31.Dec.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Moja deca večeras neće biti sa mnom!

Svetlana Ceca Ražnatović večeras će zabavljati goste Belexpo centra, a kako kaže, u ponoć uz nju neće biti njena deca.
Njena sestričina ispratiće novogodišnji nastup popularne pevačice. "Helena će biti sa mnom jer je izrazila želju, a moja deca su mi otkazala", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ceca i dodala: "Anastasija je sa svojim dečko, Veljko sa svojim devojkom, što je i normalno".
Ceca je nedavno izjavila kako će posle novogodišnje noći da ode u neku od banja kako bi se odmorila, međutim, promenila je planove.

"Još uvek se dogovaram sa prijateljima, destinacija je malo dalja", rekla je Ceca, a na pitanje da otkrije o kom mestu je reč bila je tajnovita: "Okean, beli pesak...", bilo je sve što je Ceca otkrila za kamere emisije "Premijera".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.