Ceca Kitić: Spremna sam da dokažem da ih nisam rodila

Izvor: TvojPortal.com, 25.Feb.2012, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Kitić: Spremna sam da dokažem da ih nisam rodila

Izvor: Pressonline
Laž ili istina - Najbolja rukometašica sveta navodno je sa 17 godina rodila bliznakinje i odmah ih dala na usvajanje. Njih dve sumnjaju da im je Ceca majka, a ona poručuje da to nije istina i da će to potvrditi DNK analiza. Najbolja rukometašica sveta Svetlana Ceca Kitić navodno je sa 17 godina rodila bliznakinje i odmah ih dala na usvajanje, priča >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je koja se ovih dana može čuti u džet-set krugovima! Navodne ćerke Cece Kitić, Dragana i Ivana, rođene su 1977. godine, danas žive u Šapcu i imaju svoje porodice.



Njih dve za Press kažu da su pre nekoliko meseci prvi put čule glasine da je njihova biološka majka poznata rukometašica, koja se trenutno takmiči u rijalitiju „Parovi" na televiziji Hepi.
- Pre tri meseca prvi put smo čule da je Ceca Kitić naša biološka majka. Kad bolje pogledam, nas dve zaista ličimo na nju. Inače, Ivana je to čula baveći se novinarstvom, a meni se to, iskreno, veoma dopalo jer me kopka ko su moji roditelji i kakvi su bili, prvenstveno zbog anamneze i istorije bolesti.
Daleko od toga da nešto želim od Cece, jer imam svoju majku koja je ceo život pored mene - rekla je za Press Dragana Radovanović Galiatsou, koja radi kao medicinska sestra u šabačkoj bolnici.
Iako želi da sazna da li je Kitićeva njena majka, Dragana tvrdi da ne zna kako to da proveri, a da ne povredi ženu koju zove majkom otkad zna za sebe.
- Moja majka živi sa mnom i ima 75 godina. Nju bi verovatno povredilo da zna da se Ivana i ja interesujemo za identitet pravih roditelja. Moramo da budemo oprezne - zaključila je Dragana.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.