Ceca: Danonoćno sam radila da bih obezbedila krov nad glavom

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Danonoćno sam radila da bih obezbedila krov nad glavom

Svetlana Ceca Ražnatović, u emisiji Grand njuz, istakla je da u današnje vreme kupovina stana ili automobila predstavlja luksuz.
Pevačica se ujedno prisetila i vremena kada se preselila u Beograd, i to u stan koji se sama sebi kupila.
“Ja sam imala tu sreću da već sa 18 godina sama sebi priuštim krov nad glavom. Radila sam danonoćno jer mi je to bilo na listi prioriteta. Kada sam isplatila stan odmah sam se udala tako da nisam imala prilike ni da živim u njemu”, našalila se pevačica.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ceca: Danonoćno sam radila da bih obezbedila krov nad glavom

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2015

Svetlana Ceca Ražnatović, u emisiji Grand njuz, istakla je da u današnje vreme kupovina stana ili automobila predstavlja luksuz...Pevačica se ujedno prisetila i vremena kada se preselila u Beograd, i to u stan koji se sama sebi kupila...“Ja sam imala tu sreću da već sa 18 godina sama sebi priuštim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.