Ceca: Čast je pevati u Guči

Izvor: Dzungla.org, 11.Avg.2012, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Čast je pevati u Guči

Folk pevačica za „Novosti“: Biće ludo na koncertu. Nastupa sa Dejanom Petrovićem. Na saboru ne ostaje i neće probati ništa od specijaliteta

FOLK zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović, koja će u nedelju uveče prvi put u karijeri nastupiti na Saboru trubača u Guči, za naš list kaže da joj je velika čast što će pevati na najvećoj trubačkoj fešti na svetu i publici obećava pravi spektakl. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Slavna pevačica će nastupiti u pratnji trubačkog orkestra Dejana Petrovića, višestrukog pobednika Sabora u Guči, sa kojim je i ranije sarađivala.
Folk diva, međutim, ističe da se ovaj nastup ni po čemu neće razlikovati od njenih dosadašnjih i da će samo jedan deo koncerta biti sa trubačima.
- Izuzetno se radujem ovom koncertu i sigurna sam da će biti veselo, jer publika to i očekuje – priča, za „Novosti“, Ceca. – Velika je čast biti na Saboru trubača u Guči, koji je jedan od najvećih srpskih brendova. Imam ogromnu odgovornost pred svaki koncert, bez obzira na to da li pevam u Parizu, Berlinu, Beogradu, Guči, pred 2.000 ili 150.000 ljudi. Na estradi sam 25 godina i svakom nastupu pristupam podjednako profesionalno.
Na pitanje da li će boravak u prestonici trube iskoristiti da uživa u saborskoj atmosferi i svadbarskom kupusu, s obzirom na to da nikad nije bila u Guči, Ceca kaže:
- Neće biti prilike, jer stižem pred koncert, a vraćam se odmah posle nastupa. Već 18. avgusta imam koncert u Strumici.
Ceca je u petak doputovala u Beograd sa Kipra, gde je provela desetak dana sa decom.
- Baš sam se odmorila. Od onih sam koji vole pasivan odmor, pa mi je apsolutno prijao. Anastasija i Veljko su ostali tamo, jer uskoro počinje nova školska godina. U Beogradu su proveli dva meseca i sada se vraćaju svojim redovnim obavezama – istakla je Ceca.
PETROVIĆ UMESTO LAZAREVIĆA
PRVOBITNO najavljen nastup trubačkog orkestra Dejana Lazarevića sa Cecom Ražnatović u nedelju, u Guči naprasno je otkazan, pa će srpsku folk divu pratiti orkestar Dejana Petrovića. Lazarević ističe da je za ovu vest saznao iz medija, odnosno da mu niko od organizatora nije javio da neće nastupiti sa Cecom, iako je već uvežbao sve kompozicije, koje ova pevačica izvodi uz trubače.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.