Ceca Bojković mora na operaciju

Izvor: Mondo, 15.Mar.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Bojković mora na operaciju

Slavna glumica stiže iz Helsinkija, kako bi se srpski lekari pobrinuli za njen problem.

Foto: YouTube

Svetlana Bojković (67) krajem marta stiže u Srbiju, gde će na jednoj oftalmološkoj klinici biti operisana zbog katarakte, piše "Alo".

Bojkovićeva, koja sa suprugom Slavkom Kruljevićem živi u Helsinkiju, 20. marta će doći i na jagodinske Dane komedije, gde će dobiti nagradu za životno delo, a odmah nakon toga biće operisana u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Legendarna glumica rekla je tom listu da će najpre primiti nagradu, a zatim će otići na operaciju, i da se nakon toga "neće šminkati, niti izlaziti, niti pričati sa novinarima".

Glumica se 2011. udala treći put, za Kruljevića koji je diplomata. Pre toga bila je udata za glumca Miloša Žutića, sa kojim je dobila ćerku Katarinu, takođe glumicu, a nakon toga za svojevremenog upravnika Ateljea 212 Ljubomira Mucija Draškića.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.