Ceca Bojković: Živim ugodno, ne luksuzno

Izvor: B92, 26.Jul.2021, 18:27

Ceca Bojković: "Živim ugodno, ne luksuzno"

Legenda srpskog glumišta, Svetlana Ceca Bojković navela je da joj nije žao što nije uspela bolje da "unovči" sebe.

"Izaberem ulogu u kojoj mislim da će mene zabavljati da je igram. To je osnovno. Da će meni biti interesantno. A kada to kažem smatram da mi neće biti i teško. Imam toliko iskustva, ali opet ne radim ništa rutinski" , rekla je glumica.

Navela je da živi skromno iako ima novca i slavu, ali kako joj nije žao što nije uspela da "unovči" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sebe.

"Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvek želala. Ali ja sam tako i odrasla - u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim", navodi Bojković za "Blic".

Navela je da je to njen "životni krug".

"Živim u 60 kvadrata u potkrovlju i meni je to sasvim dovoljno. Imam jednu vikendicu, koju nikada ne bih imala da je moji roditelji, kada je to bilo u modi, nisu sazidali, takođe od 60 kvadrata na 10 ari prema Barajevu. Nemam ni vremena da tamo idem. Oni su odlazili, ali eto moja ćerka i njen muž to vole, i hvala bogu, zbog njih na neki način to živi. I ja ništa drugo nemam. Ali imam dovoljno za jedan ugodan život, da mogu u ovim godinama da idem kod privatnih lekara ako nešto treba, mogu da putujem ako nema korone, mogu da idem u restorane sa svojim mužem i meni više ni nije potrebno. Zato što sve što imate više vama je briga veća. A meni ta briga nije potrebna. Jako sam zadovoljna sa ovim što imam", zaključila je naša poznata glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.