CECU NE PRATIM NA INSTAGRAMU, NEMAMO TAJ ODNOS! Marija Šerifović priznala - Nedostaje mi Jelena i TEK ĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 20:22

"CECU NE PRATIM NA INSTAGRAMU, NEMAMO TAJ ODNOS!" Marija Šerifović priznala - Nedostaje mi Jelena i TEK ĆE!

Iskreno o odnosu sa novim članom žirija ZG

Jelena Karleuša je nakon šest godina žiriranja u "Zvezdama Granda" zvanično napustila ovu poziciju, a na njeno mesto došla je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je danas u vatrenoj kombinaciji snimila i drugu epizodu takmičenja (pogledajte OVDE njen stajling).

Članovi žirija su već komentarisali pomenutu promenu, a Marija Šerifović je sada otkrila i kakav odnos ima sa Cecom.

Budući da su ona i Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili pravi tandem, ali i prijateljice van takmičenja, pevačica je objasnila i da li će takvo prijateljstvo moći da izgradi i sa novom koleginicom u žiriju.

- Stvarno ne znam. Malo je nezahvalno pričati o tome, ja se sa Cecom poznajem, nekih 15 godina, moja mama i duže, pre bih rekla da su njih dve bliže nego Ceca i ja, ali ne znam u kom pravcu će ići naš odnos, videćemo dalje tokom snimanja - rekla je Šerifovićeva, pa priznala da Cecu ne prati na Instagramu.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

- Pa, ne pratim je eto, nemamo taj odnos. Na Instagramu pratim vrlo malo ljudi, 38 i to mi je puno - rekla je pevačica, a zatim se osvrnula na Jelenu Karleušu, koja joj, kako kaže, veoma nedostaje na snimanjima.

- Nedostaje mi i tek će mi nedostajati. Čule smo se - kratko je odgovorila Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.