CECIN SAT KOŠTA KAO STAN: Pevačica nosi samo originale, a CENA ovog na ruci je BESNOSLOVNA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 23:53

CECIN SAT KOŠTA KAO STAN: Pevačica nosi samo originale, a CENA ovog na ruci je BESNOSLOVNA! (FOTO)

Oborila rekord.

Pre nekoliko nedelja, jedna nemačka Internet stranica koja se bavi fejk robom koju poznate ličnosti na svojim društvenim mrežama "poturaju" kao originale, pozabavila se "slučajem srpskog pevača Darka Lazića".

Pevač je "provaljen" da nosi fejk sat, koji inače košta 32.000 evra, a sada je jedna njegova koleginica oborila rekord svojim originalom od 40.000 evra!

U pitanju je njegova koleginica Svetlana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca Ražnatović. Naime pevačica nosi sat koji košta kao stan!

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Nakon što je na Instagramu isplivalo koliko zapravo "košta" ovo zadovoljstvo naše velike zvezde, prispeli su ne baš laskavi komentari.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Pored specifikacija modela sata, između ostalog stoje ironično, komentari "da je sat lep i pristupačan", ali i da je "ružan i da bi Ceca trebalo da nabavi lepši i skuplji".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.