CECI SUZE LILE NIZ LICE! Pevačica umalo doživela srčani udar, imala napad zbog Đokovića i reprezentacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 01:41

CECI SUZE LILE NIZ LICE! Pevačica umalo doživela srčani udar, imala napad zbog Đokovića i reprezentacije

Ržnatovićka previše primila k srcu!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pristigla je u sintim časovima u jedan poznati prestonički restoran na Ušću.

Ona će pevati za naše košarkaše koji su u finalu Svetskog prvenstva u košarci osvojili srebrne medalje, te basketaše koji su postali šampioni Evrope, ali i prvog reketa Srbije, Novaka Đokovića, koji je nedavno osvojio 24. "Grend slem" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titulu.

Ceca je u belom kompletu došla da svojim hitovima podrži i uveseli naše sportiste nakon vanserijskih dostignuća koje je danonoćno pratila cela nacija, te istakla da se i njenom porodičnom domu u Ljutice Bogdana slavilo, kao i da je imala anskiozni napad.

- Oni su šampioni! U mom domu je bila vriska, bilo je navijanje, tenizija... U jednom momentu sam dobila anksiozni napad, čini mi se, iako ne znam šta je to, ali nešto me je davilo, bila sam pred srčani udar! Nole, pa fudbaleri, pa reprezentacija... Svi su pratili, svi su navijali, cela nacija i region. Rasplakala sam se - istakla je Ražnatovićka za "Blic" na ulazu u restoran.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.