CECA dobija jaku KONKURENCIJU: Buduća SVEKRVA Anastasije Ražnatović zapalila MREŽE, neki kažu da izgleda BOLJE od PRIJE i SNAJKE zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 10:58

CECA dobija jaku KONKURENCIJU: Buduća SVEKRVA Anastasije Ražnatović zapalila MREŽE, neki kažu da izgleda BOLJE od PRIJE i SNAJKE zajedno

Poznato je da je Nemanja jako blizak sa svojom porodicom, a tu bliskost nekada iskazuju i na jako čudan način

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su pre nekoliko dana verili na Ibici. Ceremonija je bila sva u znaku španske strasti i luksuza, a budući mladoženja je pokazao koliko je romantičan i pažljiv.

Posle teškog perioda u njihovim životima, koji je usledio nakon što su izgubili bebu u 5. mesecu Anastasijine trudnoće, konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su usledile lepe vesti. Porodice Ražnatović i Gudelj su sa oduševljenjem dočekale ovu odluku para. Izgleda da će Ceca dobiti konkurenciju - Nemajina mama izgleda kao bomba.

Fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj nedavno je verio pevačicu Anastasiju Ražnatović, a o veridbi na Ibici se priča danima unazad.

Nedugo nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak para koji je, nažalost, pre nekoliko meseci doživeo tragediju, Tviterom je počela da kruži slika Anastasijine buduće svekrve Olivere!

Mamu Nemanje Gudlelja su već upoznali fanovi, ali sada zbog fotografije u bikiniju, koja je nastala na porodičnom odmoru porodice na jednoj jahti, mreže gore.

Na slici su njeno troje dece, sinovi Dragi i Nemanja, ćerka Vanja i njihov vozač s kojim Anastasija ide na utakmice, ali svi su gledali kako Oliveri stoji kupaći:

Porodična fotka Gudelja pic.twitter.com/mwMcdRtdCv

— Malagaravaa (@vaskekopirinac) July 30, 2023

Porodica Nemanje Gudelja bila je u centru pažnje prošle godine, kada su na društvenim mrežama počele da se šeruju njihove porodične slike.

Gudelj i njegova porodica su se našli na meti kritika javnosti zbog toga što se "porodično grle i ljube", a mnogi su to smatrali neprimerenim. Tviterašima je za oko posebno zapala fotografija na kojoj Vanja Gudelj, mlađa sestra Nemanje Gudelja, brata ljubi direktno u usta.

A post shared by Vanja Gudelj (@vanjagudelj27)

Pored ovoga, postoji veliki broj fotografija na kojima i ostali članovi porodice imaju sličan odnos. Recimo, na jednoj od fotografija Nemanja Gudelj leži go u krevetu, a rođena majka ga je obrglila od pozadi i ljubi ga u rame.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.