CECA ZARADILA JOŠ JEDAN MILION! Nakon ROĐENDANA dobila OVU VEST -  da ti se ZAVRTI u GLAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 22:28

CECA ZARADILA JOŠ JEDAN MILION! Nakon ROĐENDANA dobila OVU VEST - da ti se ZAVRTI u GLAVI

Pre šest godina oborila rekord.

Jedna od najvećih zvezda na našoj estradi Svetlana Ražnatović Ceca vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde je prati veliki broj fanova.

Nakon rođendana dočekala ju je nova brojka - Ceca Ražnatović je još jedna pevačica iz Srbije koju na društvenoj mreži Instagram prati preko milion pratilaca.

Ovolikim brojem pratilaca ne može se svako pohvaliti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo i da je Ceca još pre šest godina oborila rekord pratilaca na društvenim mrežama kada je u pitanju estrada.

Naime, Ceca je 2015. godine na oficijalnoj stranici na Fejsbuku prešla milion pratilaca, a tada je bila jedina pevačica na domaćoj estradi koja se mogla pohvaliti tom brojkom.

Ceca se tom prilikom simbolično zahvalila svima na podršci tokom svih ovih godina.

- Neizmerno i veliko hvala svima! Ljubim vas puno! - napisala je tada pevačica, a jedina osoba koja je u tom trenutku brojala više pratilaca na ovoj društvenoj mreži jeste proslavljeni teniser Novak Đoković.

Pored Instagrama i Fejsbuka, Ceca je jedina muzička zvezda na Balkanu sa preko milion pratilaca na svom Youtube kanalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.