CECA UVELA ZABRANU ANASTASIJI! Nećete verovati šta joj ne da da radi!

Izvor: Svet, 25.Jul.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA UVELA ZABRANU ANASTASIJI! Nećete verovati šta joj ne da da radi!

Iako smo svi mislili da Svetlana Ceca Ražnatović svojoj mezimici dopušta sve, ipak ima neke zabrane.
Naime, pevačica ne dozvoljava Anastasiji još uvek da nastupa, a za to ima dobar razlog.Naime, ona želi da njena ćerka počne da nastupa kada bude “izbacila” prvi album.
Anastasija neće još nastupati, ona čeka svoj prvenac, svoj prvi album. Anastasija želi da formira prvo svoj repertoar i da se pojavi u velikom stilu, gde će svojoj publici da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pokaže sebe jer sa dve pesme da nastupa meni je to potpuno neprihvatljivo“, istakla je Ceca.
Ona je dodala da Anastasija mora da pronađe svoj muzički izražaj.
Mora da ima svoj performans, mora da ima svoj muzički izražaj i posebno mi je drago što nijedne sekunde nije želela da liči na nešto što ja već godinama gradim“, zaključila je Ceca u “Premijeri”.
svetsvet
The post CECA UVELA ZABRANU ANASTASIJI! Nećete verovati šta joj ne da da radi! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.