CECA ŠOKIRALA FOTOGRAFIJOM! Ovako folk diva izgleda bez trunke šminke!

Izvor: Svet, 19.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA ŠOKIRALA FOTOGRAFIJOM! Ovako folk diva izgleda bez trunke šminke!

Svetlana Ceca Ražnatović, koja je napravila još jedan dar-mar u Budvi, u javnosti pojavljuje s kompletnom šminkom. Međutim, sada je Ceca iznenadila svoje fanove kada je objavila selfi iz automobila, a na licu nije imala ni gram šminke.
Sa belim šeširom na glavi, folk diva je pozirala. Mnogi su se oduševili njenom negovanom kožom na kojoj se nisu nazirale čak ni bore.

 
svetRajko Ristić/Svet, instagram
The post CECA ŠOKIRALA FOTOGRAFIJOM! Ovako folk diva izgleda bez trunke šminke! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PRAVO LICE NAJVEĆE ZVEZDE BALKANA! Pogledajte kako izgleda Ceca Ražnatović BEZ TRUNKE ŠMINKE i bez FILTERA (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 19.Avg.2019

Folk divu, Svetlanu Cecu Ražnatović retko imamo priliku da vidimo bez šminke. Naime, ona se u javnosti pojavljuje sa kompletnom šminkom koju mora da ima zbog brojnih snimanja, kao i događaja na koje ide. Međutim, sada je Ceca iznenadila svoje fanove kada je objavila selfi iz automobila, a na licu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.