Izvor: Blic, 12.Maj.2023, 10:35

CECA SLOMILA PREDNJI ZUB DOK SE SPREMALA ZA EMISIJU! Folk diva doživela NERVNI SLOM u bekstejdžu, evo šta se sve desilo (PETAK U 20.15 NA BLIC TV)

U novoj, 32. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje u petak u 20.15 časova na Blic TV na Mts kanalu 115 imaćete priliku da čujete od Cece Ražnatović i njenih najbližih saradnika kako su izgledale pripreme za njen koncert na Ušću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TRUDNA SAM, NOSIM BLIZANCE, IDEM NA KIPAR DA IH RODIM" Cecin prijatelj otkrio dugo čuvanu tajnu: "Rekla je decu ćemo sakriti na Kipru" (PETAK U 20.15 NA BLIC TV)

Izvor: Blic, 12.Maj.2023

U novoj, 32. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje u petak u 20.15 časova na Blic TV na Mts kanalu 115, imaćete priliku da čujete od Cece Ražnatović i njenih najbližih saradnika kako su izgledale pripreme za njen koncert na Ušću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.