CECA SE VERILA! Zasijao prsten na ruci posle samo NEKOLIKO meseci: Svi u ŠOKU čestitaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 15:51

CECA SE VERILA! Zasijao prsten na ruci posle samo NEKOLIKO meseci: Svi u ŠOKU čestitaju (FOTO)

Van sebe od sreće

Manekenka Ceca Živojinović, koju je javnost upoznala kao devojku Aleksandra Radojičića, verila se juče, čime se odmah pohvalila na Instagramu.

Ona je u okviru storija objavila fotografiju na kojoj se vidi kako se drži za ruku sa dečkom, dok joj na ruci sija verenički prsten.

Među prvima Ceci je čestitala njena prijateljica, manekenka Kristina Perić, koja je objavila fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srećnog para.

- Moja najbolja prijateljica se udaje. Čestitam vam oboma – napisala je Perićeva ispod fotografije.

Da podsetimo,  Ceca je sa novim dečkom samo osam meseci, a pre njega je bila u vezi sa Aleksandrom Radojičićem, s kojim je, kako se tada pisalo, raskinula zbog daljine, pošto ona zbog posla mnogo vremena provodi u Americi, dok je glumac u to vreme imao mnogo angažmana u Srbiji i regionu, zbog čega nije mogao da putuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.