Izvor: Blic, 09.Jun.2020, 15:10

CECA SE OGLASILA IZ PORODIČNOG DOMA: "Svi smo se testirali na koronu"

Voditeljka Dušica Jakovljević imala je zdravstvenih problema, pa je završila na Infektivnoj klinici, gde je testirana na korona virus. Nakon što je ta vest odjeknula u medijima, ona se oglasila i rekla da ne želi da komentariše svoje zdravstveno stanje, te tako nije ni demantovala ni potvrdila da ima korona virus, a sada se zbog kontakta sa njom testirala i Svetlana Ceca Ražnatović.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetlana Ražnatović se sa celom PORODICOM testirala na virus korona

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2020

- Danas smo se svi testirali, porodično - potvrdila je Ceca Folk zvezda Ceca Ražnatović danas se, 9. juna, testirala na korona virus, nakon kontakta sa zaraženom osobom.Ceca se jutros podvrgla testiranju, ali ne sama već sa svim članovima porodice. Kako saznajemo, i deca su...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.