CECA SE JAVNO OBRATILA ĐORĐU DAVIDU! Posle poraza njenog kandidata u Zvezdama Granda, poslala jasnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 12:38

CECA SE JAVNO OBRATILA ĐORĐU DAVIDU! Posle poraza njenog kandidata u "Zvezdama Granda", poslala jasnu poruku

Podržala kolegu i čestitala mu na uspehu!

Noćas je održano spektakularno finale 16. sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu koje nosi naziv "Zvezde Granda", a koje je iznedrilo mnoštvo pevača koji danas suvereno vladaju muzičkom scenom na pomenutom prostoru.

U velikom superfinalu noćas se borilo čak 17 takmičara. Pobedu je odnela Slavica Angelova, čiji je mentor bio Đorđe David.

Saša Popović je nedavno otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će pobednik biti nagrađen pesmom, spotom u izdanju "Grand produkcije", kompletnim marketingom, kao i automobilom Fiat Tipo.

U duelu je od Slavice izgubio Dragan Đurić i on je zauzeo drugo mesto. On je bio kandidat kog je za takmičenje spremala Ceca Ražnatović. Međutim, to pevačicu nije sprečilo da među prvima čestita kolegi što je njegova kandidatkinja odnela pobedu.

- Dragi moj, voljeni "ludaku", čestitam ti od srca! Ako je neko zaslužio posle toliko godina truda, izgaranja za svoje kandidate, e, to si ti. Neka ti je sa srećom pobeda u "Zvezdama Granda" i da si mi ti živ i zdrav još 100 godina - istakla je Ražnatovićeva uz rokerovu fotografiju koju je objavila na Instagramu, pa dodala:

- Drago mi je da sam stekla još jednog divnog prijatelja u životu. Voli te puno tvoja Ceki. Uživaj, bebi, u svojoj radosti. Znam da je ogromna.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.