CECA RAŽNATOVIĆ OTKAZALA VELIKU PROSLAVU: I to u poslednjem trenutku! Ovo je razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 16:38

CECA RAŽNATOVIĆ OTKAZALA VELIKU PROSLAVU: I to u poslednjem trenutku! Ovo je razlog!

Nije joj do slavlja!

Pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović u poslednjem trenutku odlučila je da ove godine neće slaviti svoj jubilarni 50. rođendan.

Iako je rođendansku proslavu u jednom poznatom beogradskom hotelu mesecima pripremala, Ceca je shvatila da zbog svega što se dogodilo njenoj ćerki Anastasiji, koja se još oporavlja od gubitka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bebe, nije vreme za veliko slavlje.

Pevačica će tako 14. jun, dan svog rođenja, provesti u svojoj vili u Ljutice Bogdana, okružena najbližima.

- Cecu su sestra Lidija i prijatelji nagovorili da ove godine za svoj rođendan napravi veliko slavlje. Iako u početku nije bila za to, kad je shvatila da oni već mesecima ne odustaju od te ideje i da će sve organizovati, nekako je prihvatila. Počela je već i da se priprema za taj dan, da bira toaletu za to veče, ali je pre nekoliko dana rešila da ipak otkaže proslavu. Shvatila je da zbog Anastasije i njenog stanja još nije vreme za veliko veselje. Iako je i sama Anastasija bila za to da se žurka održi, Ceca je nakon razgovora s njom, ali i ostalim članovima porodice odlučila da definitivno od toga odustane. Jednostavno, ona se ne bi zbog svega lepo osećala i zna da to ne bi bila atmosfera kakva zna da bude na svim slavljima koja Ražnatovići organizuju - ispričao je izvor blizak ovoj porodici.

Podsetimo, nedavno je treći rođendan proslavio i Cecin prvi unuk Željko, ali zbog situacije sa Anastasijom, Ražnatovići nisu pravili veliko slavlje, već su rođendan proslavili u krugu porodice u Titelu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.