CECA PROMENILA IMIDŽ! Divlja frizura i šlic do boka: U vatreno crvenoj haljini pevačica RASPAMETILA publiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 08:18

CECA PROMENILA IMIDŽ! Divlja frizura i šlic do boka: U vatreno crvenoj haljini pevačica RASPAMETILA publiku

Ceca u nikad izazovnijem izdanju.

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović imala je koncert u Vrnjačkoj banji, a izdanje koje je odabrala za nastup oduševilo je njene pratioce, ali i njenog emotivnog partnera Bogdana Srejovića.

U izazovnoj crvenoj haljini i sa afrom frizurom Ceca se pojavila pred krcatim stadionom u Vrnjačkoj Banji.

- Dobro veče, uspeli smo da rasteramo oblake, a ja vam obećavam da ćemo napraviti veče za pamćenje - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ceca pred pristunom publikom, a potom zapevala "Dragane moj."

A post shared by CECA RAŽNATOVIĆ (@lifeofcecaraznatovic)

Sa druge strane, na koncertu je bila Cecina dugogodišnj saradnica Biljana Spasić koja je između ostalog napisala Cecin hit "Nevinost".

Na koncertu je Ceca otpevala pomenuto hit, a publika je pozdravila gromoglasnim aplazuom. Nizali su se hitovi, a publika je sa Cecom u glas pevala od prvog do poslednjeg takta.

A post shared by @rraznatovici_

Pevačica se pred publikom pojavila u nešto potpuno drugačijem izdanju sa divljom, blago kovrdžavom kosom i haljinom crveno koralne boje do poda, sa šlicem do samih bokova, koji je otkrivao njene vitke noge. Haljinu je krasio pevačicin dekolte i par zlatnih dugmića s jedne strane haljine.

Na nogama, pevačica je ponela jednostavan model sandala u boji haljine, sa jedim kajšićem oko članaka, a od aksesoara, Ceca se opredelila za jednostavne alke u zlatnoj boji i crveni karmin.

A post shared by Tamara Stajić 🦋 (@tamara.stajic14)

Ražnatovićeva je dobila mnoštvo komentara na račun svog izgleda, te mnogi smatraju da nikada lepše i izazovnije nije izgledala.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.