Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA OPET POKAZALA KOLIKO SRCE IMA: Noć i dan uz koleginicu koja se bori s OPAKOM BOLEŠĆU

Folk pevačica Nada Obrić nedavno je objavila da joj se, nažalost, treći put vratio kancer, pa je nedavno i operisana. Nada se trenutno nalazi na kliničkom lečenju, a u nedavnom intervjuu je sve nadahnula vedrim duhom i voljom da se bori. U poslednjem intervjuu, pričajući o podršci koju je dobila od strane kolega, Obrićeva je The post CECA OPET POKAZALA KOLIKO SRCE IMA: Noć i dan uz koleginicu koja se bori s OPAKOM BOLEŠĆU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JAMI NIJE MOJ NIVO, NEĆU DA JOJ DIŽEM REJTING: Dara opet UZVRAĆA UDARAC! Estradni rat NE PRESTAJE!

Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2019, 12:54

Dara Bubamara stoji na vrhu svoje karijere već dugi niz godina, a zbog mnogobrojnih poslovnih, ali i životnih uspeha, često se nalazi na meti osuda i prozivki od strane svojih koleginica, sa kojima neretko ulazi u javne ratove. Iako je već navikla na sujetu i ljubomoru u svom okruženju, ona nimalo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.