CECA ODGOVORILA NA KARLEUŠINE PROZIVKE! Dirala joj je DECU - Prijavili smo... Stavila TAČKU na ovu priču!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA ODGOVORILA NA KARLEUŠINE PROZIVKE! Dirala joj je DECU - Prijavili smo... Stavila TAČKU na ovu priču!

Ipak nije mogla da prećuti!

Pevačica Svetlena Ceca Ražnatović prokomentarisala je jučerašnja dešavanja koja je svojim statusima na Instagramu pokrenula Jelena Karleuša, koja je izvređala Cecinu decu, Anastasiju i Veljka.

Ceca je istakla da njena deca ni na koji način ne učestvuju u polemici sa Karleušom, jer su tako, kako je rekla, vaspitani.

Naime, pojavio se status koji je navodno postavio Cecin sin Veljko, ali je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah porekla da je to Fejsbuk profil njenog sina.

- Moja deca imaju samo Instagram profil koji je verifikovan baš iz razloga da bi se zaštitili od manipulacija bolesnih ljudi. On to nikada ne bi objavio, niti napisao, a kamoli javno izrekao jer mu njegovo vaspitanje to ne dozvoljava, pogotovo kada je ženski rod u pitanju, ma ko to bio. On je mlad, sportista. Nikada nije ulazio u te ratove niti javna prepucavanja na ovako jadan, primitivan i vulgaran način. Ovaj profil je prijavljen i ja sam dematovala na društvenoj mreži Instagram. Ništa više ne bih komentarisala i stavila bih tačku na ovo - rekla je pevačica.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 15, 2019 at 10:25am PDT

Ceca nije želela više da komentariše izjave Jelene Karleuše.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.