CECA NIJE UŠLA U ZADRUGU ZA KIJIN ROĐENDAN: Folk diva će U PONEDELJAK OCENJIVATI takmičare U OVOME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA NIJE UŠLA U ZADRUGU ZA KIJIN ROĐENDAN: Folk diva će U PONEDELJAK OCENJIVATI takmičare U OVOME!

Iako su je fanovi Kije Kockar molili da joj napravi iznenađenje za rođendan, Ceca se nije pojavila u Beloj kući.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i pevač Aco Pejović ocenjivaće takmičare u finalnoj emisiji takmičenja "Nikad nije kasno".

NEMCI PIŠU: Ovo bi TREBALO da bude startna postava Krstajića za Kostariku! (FOTO)

NIJE ZNALA DA KAMERA SNIMA: Pevačica Granda se USUDILA DA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << IMITIRA Cecu! A kad je PIJANA...UFF

Proglašenje pobednika je u ponedeljak, ali se danas snima emisija u kojoj finalisti pevaju pred najvećim muzičkim znalcima koji ih ocenjuju. Imena članova žirija koji će se pojaviti u finalnoj emisiji do danas su držana u tajnosti.

HOROR: Soraja je nestala pre 4 dana, a sada je na njenom Instagramu OSVANUO OVAJ užas! (FOTO)

- Ovo je najteži zadatak, kada treba da komentarišete pevanje drugih i da ih ja ocenjujem. Nije nimalo lako, zato verujem da će mi u tome i te kako pomoći moj dragi kolega Aco Pejović - rekla je Ceca za "Blic".

Folk diva se na snimanju pojavila u crnoj, pripijenoj haljini koja je istakla njene atribute, a svi prisutni su očarani njenim izgledom.

PRAVI LETNJI HIT! Željko Joksimović objavio spot za novu pesmu "Ponelo me"!

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Jun 7, 2018 at 7:18am PDT

Poznata SRPSKA FOLKERKA ulazi u POLITIKU, a evo koja će joj biti FUNKCIJA!

Inače, Cecu su fanovi Kije Kockar molili da za stjuardesin rođendan uđe u Belu kuću i otpeva nekoliko pesama, ali folk diva to nije učinila. Potom je fanovima rijalitija "Zadruga" pala na pamet ideja da bi Ceca mogla da žirira u ponedeljak na četvrtoj Zadrugoviziji, ali se očigledno ni to neće desiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.